Skip to content

Persoonlijke afstemming van de uitvaart
In het eerste gesprek nemen we alle wensen en mogelijkheden door, ook als deze vooraf vastgesteld waren. Zo komt u tot een doordacht, individueel samengesteld afscheid. Dat ook passend is bij de omgeving en de situatie.

Verzorging en begeleiding in aanloop naar de uitvaart
De verzorging en begeleiding van de uitvaart bestaat uit vele mogelijkheden en stappen om samen door te nemen. Doorgaans volgt er zeker nog een tweede gesprek om alle voorbereiding te vervolmaken.
Het opbaren, thuis, in een afscheidscentrum, of op een andere locatie is één van de moeilijkste, maar vaak louterende voorbereidingen. Net als bij alle momenten die straks nog zullen komen, voelt u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Tegelijkertijd heeft u alle ruimte om zelf beslissingen te nemen en te regelen.
We werken met en namens u voor het afscheid. Om de begrafenis of crematie tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn uw aanspreekpunt, zonder dat wij op de voorgrond treden. ‘Zichtbaar wanneer nodig en onzichtbaar wanneer mogelijk.’

Het voorbereiden van de begrafenis of crematie
Uiteraard werken wij de komende dagen voor u aan het afscheid en zorgen voor de vereiste formaliteiten en het afstemmen van voorgangers, dragers en vervoer. Ook in goede handen zijn het reserveren van locaties, het vervaardigen van drukwerk, dagbladannonce, condoleanceregister, de uitvaartkist, decoraties en nazorg.

Klik HIER voor de mogelijkheden voor het afscheid.
Klik HIER voor meer informatie over de dag van de uitvaart.

Back To Top