Skip to content

Kwaliteit en ervaring, voor het persoonlijke afscheid
“Iedere uitvaart is anders. Dit komt tot uitdrukking in de manier waarop wij als uitvaartbegeleiders werken. Uitvaartverzorging UEV is al 80 jaar een begrip in de regio, maar nog altijd kleinschalig en persoonlijk. Dat geldt zowel voor het ingetogen kantoor bij de Grote Kerk van Edam als de rouwkamer in Monnickendam.”

Paul Bader

“Geen familie is hetzelfde, geen overledene is hetzelfde en ook de onderlinge banden zijn zo talrijk als je maar kunt bedenken. Daardoor is iedere uitvaart anders en dat persoonlijke aspect maakt dit zo’n prachtig vak.”

Marianne Zegelaar

“Dicht bij een familie mogen zijn in een hele kwetsbare periode in hun leven ervaar ik als een groot goed. Samen tot een mooi en passend afscheid komen, vervult mij iedere keer weer met een dankbaar gevoel.”

Wineke van Rijn

“Als dochter van uitvaartondernemers staat betrokkenheid en gastvrijheid bij mij hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren heb ik me op alle vlakken van het uitvaartvak kunnen en mogen ontwikkelen bij Van Vuure. Ik ben hier nog steeds helemaal in mijn element.”

Melissa Blauwendraat

“Tijdens mijn carrière als IT programmamanager begon het te kriebelen, ik wilde graag iets doen dat er toe doet! Dat ik mensen mag ontzorgen, tijdens een emotioneel en intiem proces als de dood, is het mooiste dat me is overkomen.”

Babette Hofstede

“Ik sta al vele jaren families in de regio bij voor een stijlvolle uitvaart, met respect voor de etiquette in de huidige, moderne tijd. De eerste ontmoeting, waarbij de nabestaanden op verhaal komen, is voor mij altijd een bijzonder waardevol moment.”

Evert van Eden

“Onze uitvaartzorg gaat over uw wensen. Wij staan voor een persoonlijke uitvaart die recht doet aan het leven. Geen dag is hetzelfde, geen familie is hetzelfde, de banden onderling zijn nooit dezelfde. Wat mij echter keer op keer raakt, is de liefde en betrokkenheid waarmee nabestaanden de uitvaart bijzonder maken, om de dierbare zo goed als mogelijk te kunnen eren. Het is als uitvaartverzorger een voorrecht om hierbij betrokken te mogen zijn.”

Marianne-Zeegelaar-UEV-Uitvaartverzorging

Marianne Zeegelaar

UEV Uitvaartverzorging

Wineke van Rijn

UEV Uitvaartverzorging

Melissa Blauwendraat

UEV Uitvaartverzorging

Babette Hofstede

UEV Uitvaartverzorging
Back To Top