Skip to content

Met bloemen kunnen we onze gevoelens tot uitdrukking brengen. De laatste eer wordt dan ook vaak met bloemen gebracht. Bijvoorbeeld met gestileerde bloemstukken, die met zorg en liefde zijn samengesteld. Iedere bloem, rouwstuk, boeket of krans heeft een eigen, persoonlijke betekenis.

Universele uitdrukkingskracht

Zo staat de Amaryllis voor betoverende schoonheid, jasmijn ademt vriendschap en naastenliefde en lotusbloemen symboliseren zuiverheid.

Rozen, lelies of margrieten, alle bloemen en alle stijlen zijn mogelijk. Van klassiek tot nonchalant. Ook een boeket met bloemen uit de eigen tuin is een sfeervolle mogelijkheid. Sommige bloemisten helpen daar graag bij. Op de rouwannonce kan aangegeven staan of een bepaalde soort bloem of kleur de voorkeur heeft. Ook wordt regelmatig aan de gasten gevraagd om één enkele bloem mee te nemen ter afscheid. Zo vormt zich een prachtige bloemenzee. Na de ceremonie worden alle bloemen doorgaans op een bloemenheuvel gelegd, zo ontstaat een laatste, indrukwekkend betoon.

U kunt bij ons aangeven wat u precies wilt. Welke bloemen, welke kleuren, welke vorm. Wij zullen dan alles in het werk stellen om aan uw wensen te voldoen. Wij werken samen met gerenommeerde bloemisten, waarbij wij zeker zijn van de kwaliteit en de versheid van de bloemen die zij gebruiken.

√ Voor elk budget kunnen wij zorgen voor een mooi boeket of bloemstuk.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over bloemen voor de uitvaart.

Back To Top