Skip to content

Veel Nederlanders hebben een uitvaartverzekering. De ervaring leert echter dat in veel gevallen sprake is van onder- of oververzekering. Als u vooraf uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, kunt u exact verzekeren wat later van pas komt. Wij kunnen samen met u eventueel bestaande polissen en overeenkomsten checken.

Inzicht op de uitvaartverzekering
Is deze financieel wel afdoende
Bent u gebonden aan een bepaald pakket
Is de verzekering waardevast
Past de verzekering bij uw wensen / situatie

Een goede verzekering sluit aan bij uw wensen. U kunt samen met ons uw huidige polissen doornemen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel (0299) 37 16 87 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.

In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Klik HIER voor meer informatie.

logo-voorzorgDoor u in te schrijven voor het Service Lidmaatschap geeft u aan dat het uw wens is dat uw nabestaanden bij het bespreken van de uitvaart onze hulp inroepen.
Met deze service biedt u uw nabestaanden onze deskundige hulp aan. En u bent ook verzekerd van een korting op onze dienstverlening.
De kosten van het deelnemerschap, voor het hele gezin, bestaan uit een éénmalige storting van slechts € 11,50. Als wij opdracht krijgen de uitvaart te verzorgen, wordt er een korting gegeven. Deze is momenteel ca. € 125,=. Dit geldt voor u, uw partner en eventueel inwonende kinderen.
De inschrijving verplicht u verder tot niets, er is geen vereniging met leden of enige vorm van aansprakelijkheid.

Wilt u meer weten over het Service lidmaatschap?
Bel (0299) 37 16 87 (dag en nacht bereikbaar) of klik hier voor het contactformulier.
In alle gevallen is het verstandig om uw persoonlijke uitvaartwensen vast te leggen. Klik HIER voor meer informatie.

Back To Top