Skip to content

Voor rouwdrukwerk zijn er veel inspirerende mogelijkheden. Van een rouwkaart tot een persoonlijke brief of een reproductie van een ansicht. Maar natuurlijk zijn er ook de rouwadvertentie en een eventuele dankbetuigingen. Voor u geven wij vorm en inhoud aan de boodschap.

Rouwbrief, rouwkaart of annonce

We zorgen voor een specifieke uitstraling. Met foto’s, geliefde kleuren en sprekende teksten – de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Van klassiek tot alternatief, kerkelijk, ingetogen of flamboyant. Wij maken bijvoorbeeld geregeld kleine kaartjes die uitgedeeld kunnen worden na de afscheidsplechtigheid. Ook als het om bijzondere verzoeken gaat, of als de familie bijvoorbeeld een andere taal spreekt: u kunt bij ons terecht.

√ Uitvaartverzorging UEV besteedt tijd en aandacht aan het rouwdrukwerk.

Klik hier voor contact als u meer informatie wilt over ons rouwdrukwerk.

Uitvaartteksten voor het rouwdrukwerk

We hebben voor u een aantal voorbeeldteksten verzameld die tot inspiratie kunnen dienen. Bijvoorbeeld voor een rouwbrief, -kaart of een -advertentie. Klik op de titel om het tekstbestand (in Word) te downloaden.

Rouwteksten, algemeen
Bijzondere tekstregels
Dankbaar
Verdrietig
Onverwacht
Lieve, zorgzame, dierbare
Citaten
Religieuze teksten
Psalmen en gezangen
Heilig Sacrament
Na ziekte
Na een ongeval
Na zelfdoding
Vermelding officiële onderscheidingen

Online gedenkplaats

Wij bieden u ook een platform om uw dierbare online te gedenken. Familie, vrienden en andere belangstellenden kunnen hier samen hun gedachten, herinneringen, foto’s, verhalen of gedichten delen.

Zo kunt u waardevolle herinneringen online verzamelen, persoonlijke en dierbare herinneringen. Dat geldt niet alleen voor directe familieleden, maar ook voor verre vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.

Samen herdenkt u uw dierbare, waaraan ieder zijn of haar eigen invulling kan geven. Daarmee is online gedenken een bijzonder en eigentijds eerbetoon.

De bijdragen die worden verzameld, blijven enkele maanden online en kunnen daarna in een album worden geplaatst: om altijd door te kunnen bladeren.

Wilt u meer weten over deze manier van gedenken? Neem contact op met ons.

Back To Top