Skip to content

Leg uw persoonlijke wensen nu al vast
U neemt een leven lang beslissingen. Het is dan ook niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken. En uw individuele wensen kenbaar te maken.

Wensenboekje voor de uitvaart
Het is goed om na te denken over uw afscheid. Nog beter is het om uw wensen te delen, te bespreken en vast te leggen. De ervaring leert dat u uw nabestaanden daarmee helpt. En hen moeilijke keuzes bespaart.
Speciaal hiervoor hebben we een boekje samengesteld: ‘Mijn laatste wens’. U kunt dit boekje vrijblijvend bij ons opvragen via tel. (0299) 37 16 87 (dag en nacht bereikbaar) of via het contactformulier. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het toesturen van het uitvaartwensenboekje.
U kunt het boekje ‘Mijn laatste wens’ ook downloaden, invullen en opslaan op uw computer. Klik HIER om het boekje te downloaden.

Wilt u het ingevulde document bij ons in bewaring geven, mailt u dit bestand (na het opslaan) dan naar info@uitvaartverzorging-uev.nl of stuur het ons per post.

Vrijblijvend gesprek over de uitvaart
Wij kunnen ons ook samen richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken met onze uitvaartbegeleider. Het gaat om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe ziet u de uitvaart voor zich?
Hecht u waarde aan een condoleance? Hoe wilt u opgebaard worden? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie?

Een blijvende herinnering
Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Klik HIER voor meer informatie over de uitvaartmogelijkheden.

Persoonlijk contact
Wilt u liever met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden en keuzes van uw uitvaart? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Bel (0299) 37 16 87 (dag en nacht bereikbaar) of klik HIER voor het contactformulier.

Back To Top