Skip to content

Uitgelicht...

Uitvaartverzorging UEV, in hartje Edam:
klik HIER voor de video.

Klik hier voor een sfeerimpressie (foto’s).

Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. Wij leveren als uitvaartverzorger maatwerk in een persoonlijk sfeer. Bij u thuis of in iedere andere omgeving die bij u past. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee.

We zijn altijd nabij, dag en nacht bereikbaar
Vanaf een eerste gesprek hebben wij aandacht voor u. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering. Oprecht, luisterend & respectvol. Van een intens, klein afscheid tot een grootse ceremonie met vele honderden genodigden. We denken graag persoonlijk met u mee over de invulling van het afscheid. Want niemand is immers gelijk.

Betaalbaar en goed geregeld
Daarbij kunnen we u ook vooraf informeren hoe u de begrafenis of crematie kunt bekostigen. Om uw nabestaanden in een tijd van intens verdriet niet met financiële zorgen achter te laten.

U kunt bij ons inspiratie en ideeën opdoen
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, voorgangers, rituelen en de eigentijdse invulling van de uitvaart.

UEV Uitvaartverzorging werkt in Edam-Monnickendam e.o.

Wij verzorgen begrafenissen en crematies in onder meer in Broek in Waterland, Edam, Hobrede, Ilpendam, Kwadijk, Marken, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Oosthuizen, Purmerend, Uitdam, Volendam, Warder en Zuiderwoude.

Label 85jaar shadow

Over UEV Uitvaartverzorging…

“Wij willen u graag bedanken voor alle zorg en attentie die u heeft gegeven. Wij voelen opluchting en troost.”

“De rustige begeleiding wekte vertrouwen, het afscheid was waardig.”

“De opbaring, de plechtigheid en de toespraak. Dit zullen wij nooit vergeten. Onze complimenten en bewondering voor uw uitvaartverzorging.”

“Het was mooi en respectvol. Een waardige uitvaart. Dank voor de verzorging en aandacht.”

“De kinderen werden echt betrokken bij de ceremonie, zij voelden zich belangrijk.”

“Het moment van afscheid heeft grote indruk op mij gemaakt. Het was goed zoals het gegaan is. Zowel de voorbereiding als de uitvaart. Mijn oprechte dank.”

“Onze dank voor jullie inzet en betrokkenheid, namens de hele familie. Wij voelen ons gesteund.”

Deze reacties mocht UEV Uitvaartverzorging onlangs ontvangen. Wij danken eenieder voor de persoonlijke berichten. Uit respect voor de families worden in de recensies geen namen van dierbaren opgenomen.

Back To Top